Privatekonomi

Känd bloggare slarvar med räkningarna

Det är viktigt att tänka på sin privatekonomi och att betala sina räkningar, vilket är självklart för de flesta men inte för andra. Ett bra exempel på någon som inte tycker detta är så självklart är bloggerskan Paow, eller Paulina Danielsson som hon egentligen heter – hon är nämligen deltagare i senaste säsongen av tv-programmet Lyxfällan på tv3 och ska nu få hjälp att styra upp i sin ekonomi.

”– Jag har alltid varit slarvig med pengar och struntat i räkningar”, säger hon i ett pressmeddelande som Expressen skriver om.

19781175-hand-of-a-woman-wearing-a-smartwatch-on-the-keyboard-of-a-laptop-computer-on-her-woman-working-on-a-laptop-in-the-officeAtt betala räkningar kanske inte är det roligaste att göra, men det är ett av vuxenvärldens många måsten och har gjort sedan urminnes tider såsom vi tidigare skrivit om. Men det är inte alla som vill ta sig an detta måste även om det är viktigt och det är dessa personer som vi ofta ser i tv3:s tv-program Lyxfällan. Senaste tillskottet av deltagare är dessutom en som man trodde sig ha koll på ekonomin, nämligen bloggerskan Paulina Danielsson, mer känd som Paow. Anledningen till hennes medverkan är att hon själv kände att hon behövde en spark i baken och att ekonomiexperterna Patrick Grimlund och Magnus Hedberg är rätt personer för att utföra denna uppgift. Under kommande säsong kommer vi alltså att få se henne medverka och förhoppningsvis får hon lära sig att ta sig an vuxenlivet på ett lite mer ansvarsfullt sätt nu när grabbarna varit med och gett henne både verktyg och smarta tips och råd.