Privatekonomi

Lös din hemförsäkring med ett modernt alternativ

Att fixa hemförsäkring och se till att den täcker alla tänkbara händelser som kan inträffa kan vara nog så bökigt. Det är förmodligen ett av de största skälen till att många inte har någon hemförsäkring. Gofido är ett moderns svenskt försäkringsbolag som strävar efter att förändra detta.

Gofido är en modern försäkring som anpassar sig till dina levnadsförhållanden. Många missar nämligen att försäkringspremier och försäkringars täckning förändras av många olika faktorer. Faktorer som du måste hålla gammaldags försäkringsbolag uppdaterade om. Att till exempel, glömma av att berätta för bolaget som hanterar din hemförsäkring att du fått en sambo kan kosta mycket pengar om olyckan skulle vara framme.

Hemförsäkringen är den viktigaste försäkringen

hemförsäkringBland alla försäkringar som finns på marknaden ärr hemförsäkring tveklöst den viktigaste. SVT rapporterade för fem år sedan om att ungefär 4 % av Sveriges befolkning saknade hemförsäkring. Det är fortfarande många som inte har någon. Det är allvarligt med tanke på hur kostsamt det skulle bli om någonting inträffade. Den mest uppenbara risken är om ditt hem skulle drabbas av brand, en olycka som utan hemförsäkring med värsta fall skulle kunna göra dig skuldsatt för resten av livet. Enligt en undersökning utförd av Yougov är en av de mest spridda missuppfattningarna att en hemförsäkring inte behövs för den som inte äger några värdefulla saker.

En modern försäkring som uppdateras utifrån dina förutsättningar

Många tycker att det är besvärligt att skaffa försäkring. Det är mycket som ska jämföras och olika försäkringar kan i det finstilta ha skillnader som kan bli nog så viktiga om en specifik olyckshändelse skulle vara framme. Samtidigt som det kan vara svårt nog komma fram till vilken försäkring som ger dig bäst täckning är det lika lätt hänt att du är överförsäkrad. Carita Lindborg som jobbar på Konsumenternas Försäkringar påpekar just detta i en artikel i Aftonbladet. Hon menar att en bra hemförsäkring täcker det mesta som du kan tänkas råka ut för i livet. Om du till exempel reser mycket bör du har en hemförsäkring där en reseförsäkring ingår. Det är just vad du får hos ett modernt försäkringsbolag som Gofido.